Sprøde kanelcookies
SPONSORERET indhold

Sprøde kanelcookies

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 376 kcal<br> Protein 13 g 14 %<br> Kulhydrat 29 g 32 %<br> Fedt 22 g 54 %<br> Kostfibre 4 g<br>

Af: Jesper Glyrskov & Mikkel Adsbøl Foto: Jesper Glyrskov & Mikkel Adsbøl
31. okt. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(1 person)

Ingredienser

Ingredienser:
1 æg
50 g åblomst Multisød eller sukrin
15 g smør
20 g havregryn
1 tsk. bagepulver
20 g hvedemel
1 tsk. kanel
10 g nødder, lethakkede

  1. Pisk æg, sødemiddel og fedtstof godt sammen. Rør havregryn, bagepulver, mel, kanel og nødder i dejen.
  2. Form dejen til to store kugler.
  3. Læg bagepapir på en bageplade. Kom kuglerne på og tryk dem lidt flade.
  4. Bag dem i en varm ovn ved 200 grader i ca. 12 min.
  5. Tag kagerne ud af ovnen og køl af dem af, før de serveres.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »