Sprøde kiks med pesto, mozzarella, chili og oliven
Prøv disse sprøde snacks til champagnen. En opskrift af Pernille Skjødt.
Ingredienser
Pesto:
½ bundt bredbladet persille
½ dl mandler
1½ dl olivenolie
1 fed hvidløg, finthakket
½ dl parmesan, groftrevet
salt, peber og lidt citronsaft
Oliventopping:
100 g sorte oliven
1 tsk finthakket chili
1 tsk revet citronskal
1 spsk olivenolie
100 g mozzarella
– delt i små stykker
Små kiks, små firkantede knækbrød eller grillet brød skåret i små stykker
Sådan gør du
Pesto:
Skyl og pluk persillen, og kom persille, mandler, olivenolie, hvidløg, parme-san, lidt salt, peber og citronsaft i en blender eller foodprocessor. Blend, indtil pestokonsistens er opnået, og smag til.
Oliventopping:
Udsten de sorte oliven, og hak dem groft. Rør dem med chili, citronskal og olivenolie. Del mozzarellaen i små stykker, som passer til kiks eller sprøde brød.
Anret et fad med små kiks eller andre sprøde brød. Kom lidt pesto, oliventopping og mozzarella på.