Ingredienser
Ingredienser:
120 g laksekotelet med skind
salt & citronpeber
100 g rødbede
50 g persillerod
100 g gulerod
lidt spidskommen, knust
lidt korianderfrø, knust
persille, hakket
Dressing:
75 g skyr
hvidløg, knust
salt
persille, hakket
- Krydr laksen med salt og citronpeber, og steg den med skindsiden nedad. Steg ved god varme, til skindet er sprødt, og laksekødet begynder at blive lyst på kødsiden.
- Skær grønsagerne i 1 cm tykke stykker. Svits dem på en grillpande, til de er let møre og gyldne.
- Krydr med spidskommen og koriander.
- Tag grønsagerne af panden, og vend persille i.
- Rør skyren op med hvidløg, salt og hakket persille.
- Server laksen sammen med
dressing og de sprøde grønsager,
og pynt med klippet persille.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »