Sprødstegt laks med grønsager

Foto: Jesper Glyrskov og Stine Christiansen

Sprødstegt laks med grønsager - opskrift fra Hjemmet

Sprødstegt laks med grønsager

<br><br>Kalorier 380 kcal<br> Protein 36 g 38 %<br> Kulhydrat 23 g 28 %<br> Fedt 14 g 34 %<br> Kostfibre 8 g<br>

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (1 person)
Ingredienser

Ingredienser:
120 g laksekotelet med skind
salt & citronpeber
100 g rødbede
50 g persillerod
100 g gulerod
lidt spidskommen, knust
lidt korianderfrø, knust
persille, hakket
Dressing:
75 g skyr
hvidløg, knust
salt
persille, hakket

  1. Krydr laksen med salt og citronpeber, og steg den med skindsiden nedad. Steg ved god varme, til skindet er sprødt, og laksekødet begynder at blive lyst på kødsiden.
  2. Skær grønsagerne i 1 cm tykke stykker. Svits dem på en grillpande, til de er let møre og gyldne.
  3. Krydr med spidskommen og koriander.
  4. Tag grønsagerne af panden, og vend persille i.
  5. Rør skyren op med hvidløg, salt og hakket persille.
  6. Server laksen sammen med dressing og de sprøde grønsager, og pynt med klippet persille.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Kalorielet og Hovedret