
Foto:
Sprødstegt laks med grønsager - opskrift fra Hjemmet
Sprødstegt laks med grønsager
<br><br>Kalorier 380 kcal<br> Protein 36 g 38 %<br> Kulhydrat 23 g 28 %<br> Fedt 14 g 34 %<br> Kostfibre 8 g<br>
plate
(1 person)
Ingredienser
Ingredienser:
120 g laksekotelet med skind
salt & citronpeber
100 g rødbede
50 g persillerod
100 g gulerod
lidt spidskommen, knust
lidt korianderfrø, knust
persille, hakket
Dressing:
75 g skyr
hvidløg, knust
salt
persille, hakket
- Krydr laksen med salt og citronpeber, og steg den med skindsiden nedad. Steg ved god varme, til skindet er sprødt, og laksekødet begynder at blive lyst på kødsiden.
- Skær grønsagerne i 1 cm tykke stykker. Svits dem på en grillpande, til de er let møre og gyldne.
- Krydr med spidskommen og koriander.
- Tag grønsagerne af panden, og vend persille i.
- Rør skyren op med hvidløg, salt og hakket persille.
- Server laksen sammen med
dressing og de sprøde grønsager,
og pynt med klippet persille.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Kalorielet og Hovedret
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: