rødspættefilet opskrift med fennikel-kapers-remoulade
SPONSORERET indhold

Sprødstegt rødspættefilet med fennikel- kapers-remoulade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
08. okt. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
3

Ingredienser

6-8 rødspættefileter
1 dl mel, blandet med lidt salt og peber
1 æg, sammenpisket
2 dl rasp
2 spsk olivenolie
25 g smør til stegning
salt og peber

½ fennikel
1 gulerod
3 spsk mayonnaise
4 spsk græsk yoghurt, 10 %
1½ spsk pickles, finthakket (kan undlades)
½ tsk karry
1 spsk skalotteløg
2 spsk hakket dild
1½ spsk kapers
½ bundt dild
1 citron, skåret i både.

Tilbehør: Kogte kartofler eller rugbrød

Vend rødspættefileterne i mel, æg og rasp, og steg dem en pande med olivenolie og smør i 3-4 min. på hver side til de er gennemstegte og sprøde. Krydr med salt og peber.

Snit fennikel i små tern og riv guleroden på den grove side af rivejernet.
Rør mayonnaise sammen med græsk yoghurt, pickles, karry, skalotteløg, dild og krydr med salt og peber.

Anret de stegte rødspættefileter med fennikel-kapers remoulade, frisk dild og citron, og server kogte kartofler eller rugbrød til.