knækbrød
SPONSORERET indhold

Nemt sprødt knækbrød, du hurtigt selv kan bage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Er der noget som duften og smagen af nybagt knækbrød? Du vil blive overrasket over, hvor godt dit hjemmebagte knækbrød kan komme til at smage.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nielsen
17. jan. 2022 | Mad | Fit living
2 plader – ca. 40 stk.

Ingredienser

Sprødt knækbrød

1 dl havregryn
1 dl hørfrø
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
1 dl sesamfrø – både hvide og sorte
1 spsk chiafrø
1 tsk bagepulver
1 spsk salt
50 g rugmel
175 g hvedemel
¾ dl rapsolie
1¾ dl til 2 dl vand

Sådan laver du sprødt knækbrød

  1. Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
  2. Del dejen i to portioner og rul hver af dem tyndt ud mellem to stykker bagepapir og læg dem på bageplader.
  3. Rids hver plade i 20 stykker og bag dem gyldne og sprøde ved 200° i ca. 20 minutter.
  4. Bræk knækbrødene fra hinanden og lad dem afkøle på en bagerist.


Energi pr. stk.: 60 kcal, fedt 50%, protein 12%, kulhydrat 38%.

Anbefalet til dig