SPONSORERET indhold
Sprød kyllingeburger på pita
Sprød kyllingeburger lavet på pitabrød og toppet med lækre grøntsager og bønner. Den sunde burger er nem at lave og er derfor perfekt i en travl hverdag.
2 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
350 g hakket kyllingekød
Salt og peber
1 finthakket skalotteløg
20 g fint knuste speltflager
2 tsk. sesamfrø
1 tsk. olivenolie
1 fuldkornspita
1 fed knust hvidløg
En håndfuld rucola
1 dl avocado i både
En håndfuld brøndkarse
10 cherrytomater
2 dl kogte kidneybeans (afdryppede fra dåse)
Næringsindhold
-
Energi pr. person:523 Kcal
-
Fedt:31 %
-
Protein:35 %
-
Kulhydrat:34 %
Sådan gør du:
- Ælt kødet med salt, peber og hakket løg. Del og form det til to burgere, vend dem i knuste speltflager blandet med sesamfrø, og steg dem derefter gyldne og sprøde i cirka 4 minutter på hver side.
- Flæk pitabrødet igennem, gnid det let med knust hvidløg og rist det gyldent og sprødt.
- Anrét burgerne på pitabrødene med rucola, og top med avocado, brøndkarse, halverede tomater og bønner.
Tip:
I stedet for speltflager kan du bruge usødede økoflager.