Spyd med rispilaf
SPONSORERET indhold

Spyd med rispilaf

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Trine Hahnemann Foto: Lars Ranek
25. sep. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2 kyllingebryster i tern
200 g skinkeschnitzel skåret i tern
1 lille løg skåret i både
8 træspyd.

Marinade:
2 spsk olie
1 spsk karry
1 tsk honning
1 spsk soja.

Rispilaf:
300g ris
1 spsk vindruekerneolie
1 finthakket løg
½ finthakket grøn chili
100 g grønne bønner skåret i små skiver
salt og friskkværnet peber
3 spsk finthakket koriander.

Sådan gør du

Når du først har marineret kødet, går det stærkt.
Sæt kødet og løgene på otte spyd. Rør marinaden sammen, vend spyddene rundt i den og lad dem trække 1 time.

Grill spyddene på hver side på en pande, og steg dem færdig i ovnen ved 180 grader i 10 minutter.
Hæld risene i en gryde med 5 dl vand. Imens sauteres løg, grøn chili og bønner i nogle minutter, tilsæt de kogte ris, smag til med peber og salt. Drys med koriander og servér spydene til.