Opskrift på squashpasta med valnøddepesto
SPONSORERET indhold

Squashpasta med valnøddepesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et alternativ til den hvide pasta. Når du river squash fint, kan du servere det ligesom pasta. Pestoen giver retten en god cremet konsistens og valnødderne bidrager med sunde fedtstoffer.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
27. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

4 squash

Valnøddepesto:
100 g valnødder
100 g soltørrede tomater
2 spsk tamarind soja
½ tsk chilipulver
2 fed hvidløg
4 spsk olivenolie
salt og peber

Sådan laver du squashpasta

Lav tynde, brede skiver squash med en kartoffelskræller. Sørg for at rive samme tykkelse skiver.

Blend pestoen groft. Der må gerne være bid i. Hæld pestoen over squashskiverne og server.


Se også opskrift på Smuk salat i 7 farver.