Opskrift på kål med chorizo og paprikamandler
SPONSORERET indhold

Stærk kål med chorizo og paprika-mandler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
11. mar. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Paprikamandler:
2 håndfulde mandler
1 spsk god paprika
havsalt
3 spsk olivenolie

1 god chorizopølse, gerne lidt stærk, i skiver
2 fed hvidløg
3 blade grønkål, skyllet og finthakket
4 blade savojkål, skyllet og finthakket
2 håndfulde hvidkål, finthakket.

Sådan gør du

Varm ovnen op til 200 grader. Læg mandlerne på en bageplade med bagepapir, og sæt dem i ovnen i 3-4 min, eller indtil de begynder at dufte. Tag dem ud, og bland olivenolie, paprika og salt ud over mandlerne. Sørg for at alle er dækkede. Sæt dem i ovnen igen i 3-4 min. Tag dem ud og køl af. Du kan evt. lave en større portion og gemme i et glas. Så har du til en anden gang.

Smør varmes på en pande, og pølse og hvidløg tilsættes. Sautér lidt, og kom derefter al kålen på panden. Fortsæt i 5-8 min, og kom så paprikamandlerne på, lige inden du serverer. Server som en selvstændig ret.