Opskrift på steak med marinerede kartofler og krydret kål
SPONSORERET indhold

Steak med marinerede kartofler og krydret kål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
13. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

800 g små nye kartofler
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk dijonsennep
frisk dild og persille.
600 g flankesteak eller minutsteak.
600 g snittet spidskål
1 tsk spidskommen
1/2 spsk olivenolie.
salt, groftkværnet peber.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    431 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    38 %
  • Kulhydrat:
    41 %

Sådan gør du

Kog kartoflerne 15 min. i letsaltet vand og sæt dem til afkøling.
Pisk olivenolie, hvidvinseddike, dijonsennep og salt og peber sammen og vend kartoflerne i marinaden. Drys godt med hakket dild og persille.
Krydr kødet med salt og peber og steg det 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Lynsteg spidskålen i olie sammen med spidskommen 2-3 min., så det stadig har bid og krydr med salt og peber og pynt evt. med lidt dild.
Servér kålen til kødet sammen med kartofler.