Opskrift på steak med marinerede kartofler og krydret kål
Foto: Andreas Wiking Steak med marinerede kartofler og krydret kål

Opskrift på steak med marinerede kartofler og krydret kål

Steak med marinerede kartofler og krydret kål

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 4 Person(er)

800 g små nye kartofler
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk dijonsennep
frisk dild og persille.
600 g flankesteak eller minutsteak.
600 g snittet spidskål
1 tsk spidskommen
1/2 spsk olivenolie.
salt, groftkværnet peber.

Energi pr. person:
431 Kcal
Fedt:
21 %
Protein:
38 %
Kulhydrat:
41 %

Sådan gør du

Kog kartoflerne 15 min. i letsaltet vand og sæt dem til afkøling.
Pisk olivenolie, hvidvinseddike, dijonsennep og salt og peber sammen og vend kartoflerne i marinaden. Drys godt med hakket dild og persille.
Krydr kødet med salt og peber og steg det 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Lynsteg spidskålen i olie sammen med spidskommen 2-3 min., så det stadig har bid og krydr med salt og peber og pynt evt. med lidt dild.
Servér kålen til kødet sammen med kartofler.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Kødet kan med fordel steges på grillen, hvis vejret tillader det.


Se, hvad vi ellers skriver om: Flanksteak, Grillmad, Steak, Oksekød, Dansk mad, Kartofler og Hovedret