Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Fiskepinde de lux
Foto: Maria Warnke Nørregaard

Fiskepinde de lux

Stegt fisk i nøddecrust med tabbouleh

Fiskepinde de luxe med lækkert tilbehør.

plate 4
printer Print

800 g torskefilet/torskeloins
1 letpisket æggehvide
1 dl grov rasp
1 dl hakkede mandler/peanuts
1 tsk sød chili
salt, peber
olie til stegning

Tabbouleh med hvedekerner & blomkål:
150 g hvedekerner
500 g hakkede tomater
1 hakket rødløg
1 fintsnittet chili
½ reven blomkål
1 dl hakkede krydderurter: dild, persille, purløg, kørvel
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 tsk honning
citron

Sådan gør du:

Skær fisken i passende stykker. Vend dem i æggehvide og derefter i raspen blandet med mandler eller nødder og krydderier. Steg fisken gylden på alle sider, og server den med salaten og masser af citron.

 

Kog hvedekernerne efter anvisningen. Afdryp, afkøl, bland dem med de øvrige ingredienser samt salt og peber. Server salaten til fisken.

 

Energi pr. person: 530 kcal, fedt 25 %, protein 38 %, kulhydrat 37 %

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Aftensmad