Fiskefilet opskrift med chili og tomat
SPONSORERET indhold

Stegt fiskefilet fyldt med chili og tomat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: ALT for damerne
29. jul. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

2 tomater
1 rød chili
400 g fiskefileter
1 dl fuldkornshvedemel
2 spsk neutral olie til stegning
1 iceberg
2 spsk olivenolie
2 spsk hvid balsamico eller ½ citron
salt og hvid peber
Tilbehør: brød

Sådan gør du:

1. Skær tomaterne i tynde skiver. Fjern kernerne fra chilien og hak den. Fold hver fiskefilet sammen omkring 1-2 skiver tomat og en smule chili. Drys med salt, og vend den foldede fisk i mel.

2. Varm en non-stick pande op med olien, og steg fisken sprød og gylden – ca. 3 minutter pr. side.
 

3. Skær imens salaten i grove stykker, og vend med olivenolie, eddike eller citron og salt og peber. Spis salaten sammen med fisken og groft brød.