SPONSORERET indhold
Stegt fiskefilet fyldt med chili og tomat
4 |
Total: 15 min
Ingredienser
2 tomater
1 rød chili
400 g fiskefileter
1 dl fuldkornshvedemel
2 spsk neutral olie til stegning
1 iceberg
2 spsk olivenolie
2 spsk hvid balsamico eller ½ citron
salt og hvid peber
Tilbehør: brød
Sådan gør du:
1. Skær tomaterne i tynde skiver. Fjern kernerne fra chilien og hak den. Fold hver fiskefilet sammen omkring 1-2 skiver tomat og en smule chili. Drys med salt, og vend den foldede fisk i mel.
2. Varm en non-stick pande op med olien, og steg fisken sprød og gylden – ca. 3 minutter pr. side.
3. Skær imens salaten i grove stykker, og vend med olivenolie, eddike eller citron og salt og peber. Spis salaten sammen med fisken og groft brød.