
Foto: Skøn vegetarisk aftensmad!
Stegt grøntsagssalat med halloumi-ost
Halloumi er en lækker grillost, der er skøn som fyld i mange salater og retter. Prøv den gyldne ost i en nem og sund salat fyldt med stegte grøntsager og bulgur.
preparation
Total: 25 minutter
plate
2 personer
Af Vibeke Lehn
Ingredienser
- 1 tsk. olivenolie
- 200 g courgette, i tynde skiver på langs
- 200 g grønne asparges
- 2 små, røde peberfrugter, udkernede og i grove stykker
- 75 g halloumi-ost, i skiver
- 2 dl spinatblade
- 10 cherrytomater, i halve
- 1 mellemstort salatløg, snittet
- 200 g kogt fuldkornsbulgur
- Salt og peber
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 346 Kcal
- Fedt:
- 34 %
- Protein:
- 21 %
- Kulhydrat:
- 45 %
Sådan gør du:
- Varm olien i en wok eller stor sauterpande, og steg courgette, asparges og peberfrugter sprødmøre.
- Drys salt og peber på, tag grøntsagerne op, og steg derefter osten gylden på begge sider.
- Bland alle ingredienserne til salaten i en stor skål, og servér.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Vegetar og Hovedret
Læs Også
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: