Får du fisk nok? Stegt laks & grønkålssalat
SPONSORERET indhold

Får du fisk nok? Stegt laks & grønkålssalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ellers prøv denne lækre opskrift fyldt med smag og sundhed.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
17. dec. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 stk. laksefilet med skindside a 125 g
salt, peber
2 tsk olie til pensling
2 lime i halve
Grønkålssalat:
1,5 dl perlebyg
2,5 dl vand
salt
½-¾ liter grofthakket grønkål
1-2 udkernede æbler
1 snittet rødløg
35 g ristede pinjekerner
Dressing:
2 spsk olivenolie
1 tsk grovkornet dijonsennep
1-2 spsk æbleeddike
1 spsk vand
400 g grovbaguette

Sådan gør du:

Kog perlebyggen efter anvisningen på pakningen og lad den afkøle, før den blandes med de øvrige ting til salaten.
Rør eller pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den godt til, før den vendes med salaten, der serveres til fisken.
Drys salt og peber på fisken, pensl skindsiden med lidt olie og steg derefter fisken på skindsiden i et par minutter sammen med de halve lime. Læg låg over fisken og steg videre i yderligere nogle minutter, til fisken er fast og har skiftet farve. Server laksen med de stegte lime, salat og lun grovbaguette.

Energi pr. person: 810 kcal, fedt 30%, protein 25%, kulhydrat 45%