Opskrift på stegt laks med rødbede
SPONSORERET indhold

Stegt laks med bagt rødbede

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
03. mar. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 kg rødbeder
1/2 dl citronsaft
2 store saftige æbler
6 forårsløg
25 g høvlet peberrod
salt, peber.
4 laksefileter med skind.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    538 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    25 %
  • Kulhydrat:
    55 %

Sådan gør du

Skrub rødbederne (tag evt. gummihandsker på for at undgå røde hænder), pak dem ind i et stort stykke folie og bag dem ca. 1 time ved 175 grader.
Smut/pil skindet af, skær dem i mindre stykker og dryp med citronsaft.
Bland med æble i smalle både, fintsnittet forårsløg, peberrod, salt og peber.
Steg laksefileterne 4-5 min. på hver side og server.