Stegt palmekål med kapers og tomater
SPONSORERET indhold

Stegt palmekål med kapers og tomater

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Jeg elsker palmekål. Det er simpelthen så nemt at arbejde med, og så smager det skønt. Her får den selskab af salte kapers og syrlige tomater. Enkel og nem forret.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
03. feb. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 10 min

Ingredienser

200 g palmekål
olivenolie
2 fed hvidløg, i tynde skiver
2 spsk små kapers
100 g semidried tomater
150 g små tomater, i kvarter
salt og peber
pecorino eller parmesan, høvlet

Sådan gør du

  1. Snit den nederste ende af palmekålen.
  2. Steg hele blade af palmekål i olivenolie på en varm pande.
  3. Steg i 4-5 minutter, kom hvidløg ved, og steg i yderligere 3-4 minutter.
  4. Krydr med salt.
  5. Tag kålen af panden.
  6. Steg kapers og semidried tomater kort.
  7. Tilsæt friske tomater, og steg kort.
  8. Krydr med salt og peber efter behov.
  9. Anret kålen toppet med kapers, tomat og høvlet ost.

Anbefalet til dig