hverdagsret med kylling og salat
SPONSORERET indhold

Stegt timiankylling med grønkålssalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn hverdagsmad, der giver masser af energi.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
27. nov. 2015 | Opskrift | Fit living

Ingredienser

4 stk kyllingebryst med skind
salt, peber
masser af frisk timian
2 tsk olivenolie

Salat af linser & grøntkål:
2 dl små grønne linser
½ liter grøntkålsblade, evt babygrøntkål
2 snittede rødløg
kødet af 2 avocado
35 – 50 g semidried tomat
25 g grofthakkede valnøddekerner
1 tsk oliven- eller valnøddeolie
lime- eller citronsaft

400 g fuldkornsbaaguette

Sådan gør du: Gnid kyllingekødet med salt, peber & timian. Brun det smukt på alle sider, dæmp varmen og steg det færdigt 4 – 5 min. på hver side. Kog linserne efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl dem – kan gøres i forvejen. Bland linserne med de øvrige ingredienser til salaten og smag den til med olie, lime- eller citronsaft samt salt og peber.
Server salaten til kødet sammen med lun fuldkornsbaguette.

Energi pr. person: 760 Kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%.