Stegte bondepiger
SPONSORERET indhold

Stegte bondepiger

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
25. apr. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

8 skiver hvedebrød
mælk
smør
lidt sukker
2 dl piskefløde
1 dl tyttebærsyltetøj
3 dl æblemos, som du kan koge selv eller købe færdig

1. Skær brødskiverne i kvarter. Læg dem i et fladbundet fad, og hæld mælk over, til de er gennemvædede.

2. Smelt smørret, til det er gyldent. Steg brødternene heri, til de er gyldne. Drys dem med sukker.

3. Pisk fløden til skum, og smag den til med syltetøj og æblemos. Læg brødskiver og flødeskumsblanding lagvist i et fad. Slut med flødeskumsblanding.