Stegte fiskefileter med hjemmerørt remoulade
SPONSORERET indhold

Stegte fiskefileter med hjemmerørt remoulade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv at lave din egen remoulade til fiskefiletterne - det smager pragtfuldt.

09. mar. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Stegte fiskefileter med hjemmerørt remoulade
8 rødspættefileter
1 sammenpisket æg
2 dl rasp
1 tsk. salt
peber
olie beregnet til friturestegning
Mayonnaise til remouladen:
1 pasteuriseret æg, svarer til et af de små bægre helæg
3/4 tsk. salt
2 tsk. hvidvinseddike
1-1 1/2 dl majsolie
Grov remoulade:
1 portion hjemmelavet mayonnaise
3 spsk. hakket pickles
salt og peber
Pynt:
Citronbåde og evt. dild
Tilbehør:
Rugbrød

  1. Vend fiskefileterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt og peber. Varm olien op i en gryde. Frituresteg fiskefileterne, til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
  2. Alle ingredienserne til mayonnaisen skal have stuetemperatur. Pisk først ægget med salt og eddike. Tilsæt herefter olien lidt ad gangen. Det er vigtigt at piske olien helt ind i æggemassen hver gang.
  3. Når mayonnaisen er færdig (den skal være cremet og tyk), tilsættes pickles. Smag til med salt og peber. Server remouladen i en skål, så folk selv kan komme den mængde på, de gerne vil have.