SPONSORERET indhold
Stegte fiskefileter med hjemmerørt remoulade
Prøv at lave din egen remoulade til fiskefiletterne - det smager pragtfuldt.
4 personer
Ingredienser
Stegte fiskefileter med hjemmerørt remoulade
8 rødspættefileter
1 sammenpisket æg
2 dl rasp
1 tsk. salt
peber
olie beregnet til friturestegning
Mayonnaise til remouladen:
1 pasteuriseret æg, svarer til et af de små bægre helæg
3/4 tsk. salt
2 tsk. hvidvinseddike
1-1 1/2 dl majsolie
Grov remoulade:
1 portion hjemmelavet mayonnaise
3 spsk. hakket pickles
salt og peber
Pynt:
Citronbåde og evt. dild
Tilbehør:
Rugbrød
- Vend fiskefileterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt og peber. Varm olien op i en gryde. Frituresteg fiskefileterne, til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
- Alle ingredienserne til mayonnaisen skal have stuetemperatur. Pisk først ægget med salt og eddike. Tilsæt herefter olien lidt ad gangen. Det er vigtigt at piske olien helt ind i æggemassen hver gang.
- Når mayonnaisen er færdig (den skal være cremet og tyk), tilsættes pickles. Smag til med salt og peber. Server remouladen i en skål, så folk selv kan komme den mængde på, de gerne vil have.