Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Stegte hvidkål med rejer og sojasovs
Foto: Thomas Hergaard

Stegte hvidkål med rejer og sojasovs - opskrift fra Hjemmet

Stegte hvidkål med rejer og sojasovs

plate (4 personer)
printer Print

Arbejdstid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
200 g store rå rejer uden skal
2 spsk olivenolie
200 g hvidkål (tykke strimler)
¾ dl sojasovs
2 cm frisk ingefær (finthakket)
2 fed hvidløg (finthakkede)
saft af 1 limefrugt
250 g cherrytomater (halve)
150 g ærter
1 bundt forårsløg (finthakkede)
1 lille bundt koriander
Tilbehør: kogte ris

  1. Steg rejerne i 1 spsk olie på en stor pande, til de er røde på begge sider. Læg så rejerne på en tallerken.
  2. Varm 1 spsk olie op på panden og steg hvidkålen hårdt under omrøring, til den bliver godt brun.
  3. Tilsæt sojasovs, ingefær, hvidløg, limesaft, cherrytomater, ærter, forårsløg og rejerne og kog det hele hurtigt igennem.
  4. Anret retten på et fad og drys med friske koriander. Servér med kogte ris.
Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Hvidkål og Hovedret