Stegte hvidkål med rejer og sojasovs
SPONSORERET indhold

Stegte hvidkål med rejer og sojasovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
18. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
200 g store rå rejer uden skal
2 spsk olivenolie
200 g hvidkål (tykke strimler)
¾ dl sojasovs
2 cm frisk ingefær (finthakket)
2 fed hvidløg (finthakkede)
saft af 1 limefrugt
250 g cherrytomater (halve)
150 g ærter
1 bundt forårsløg (finthakkede)
1 lille bundt koriander
Tilbehør: kogte ris

  1. Steg rejerne i 1 spsk olie på en stor pande, til de er røde på begge sider. Læg så rejerne på en tallerken.
  2. Varm 1 spsk olie op på panden og steg hvidkålen hårdt under omrøring, til den bliver godt brun.
  3. Tilsæt sojasovs, ingefær, hvidløg, limesaft, cherrytomater, ærter, forårsløg og rejerne og kog det hele hurtigt igennem.
  4. Anret retten på et fad og drys med friske koriander. Servér med kogte ris.