Stegte hyldeblomster

Stegte hyldeblomster - opskrift fra Hjemmet

Stegte hyldeblomster

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: ca. 10 min. i alt
Ikke fryse-egnet
100 g hvedemel
1 knsp salt
1 æg
3/4 dl mælk
8-10 små hyldeblomstskærme
olie til stegning
flormelis

  1. Pisk eller blend mel, salt, æg og mælk sammen til en dej. Skyl hyldeblomstskærmene grundigt i flere hold koldt vand og dup dem tørre i køkkenrulle.
  2. Dyp blomsterklaserne i dejen og steg dem gyldne i varm olie – et par stykker ad gangen.
  3. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og drys med sigtet flormelis.
  4. Server straks med flormelis til at dyppe i.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Hyldeblomst og Dessert

610x200_woordy_knap2.jpeg