Stegte hyldeblomster
SPONSORERET indhold

Stegte hyldeblomster

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

24. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: ca. 10 min. i alt
Ikke fryse-egnet
100 g hvedemel
1 knsp salt
1 æg
3/4 dl mælk
8-10 små hyldeblomstskærme
olie til stegning
flormelis

  1. Pisk eller blend mel, salt, æg og mælk sammen til en dej. Skyl hyldeblomstskærmene grundigt i flere hold koldt vand og dup dem tørre i køkkenrulle.
  2. Dyp blomsterklaserne i dejen og steg dem gyldne i varm olie – et par stykker ad gangen.
  3. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og drys med sigtet flormelis.
  4. Server straks med flormelis til at dyppe i.