Opskrift på stegte løgringe med kaffe, rygeostecreme, syltede agurker og chilier
SPONSORERET indhold

Stegte løgringe med kaffe, rygeostecreme, syltede agurker og chilier

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Betina Repstock Foto: Line Thit Klein
29. okt. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2 salatløg
1 æggehvide
1 dl hirseflager
½ dl kikærtemel
2 spsk. nykværnet kaffe
2 dl raspolie
fint salt

Rygeostcreme:
6 spsk rygeost uden kommen
4 spsk fromage frais
1 bundt purløg, fint skåret
lidt sellerisalt
2 spsk espresso, f.eks. Indriya fra Nespresso
2 spsk teriyaki soja

8 mellemstore, syltede drueagurker
8 syltede, grønne milde chilier.

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne til rygeostcremen. Den smager af mere, når den kommer til at trække.
Pisk lidt salt i æggehviden. Det gør den nemmere at arbejde med.
Skræl løgene, skær dem i ringe og del skriverne.
Bland hirseflager, kikærtemel og kaffe.
Varm olien op i en gryde, vend løgringene i æggehvide og dernæst i mel/kaffeblandingen
Steg løgringene lidt af gangen. Når de er gyldne tages de op med en hulske, afdryppes på et stykke køkkenrulle og drysses med fint salt