Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Portobellosvampe er fyldige i smagen og er derfor godt tilbehør til kød.
Foto: Line Thit Klein Portobellosvampe er fyldige i smagen og er derfor godt tilbehør til kød.

Nytårsmenu

Stegte portobellosvampe med krydderurter

Brug portobellosvampene som tilbehør til din steg nytårsaften. En opskrift af Pernille Skjødt.

Print

4-6 portobellosvampe
2 fed hvidløg
½-1 potte basilikum
salt og peber
lidt balsamico
1 tsk citronskal, revet
½ dl persille, hakket

Sådan gør du

Ordn svampene, og skær dem i skiver. Pil og hak hvidløg fint. Pluk basilikum- bladene fra stilkene.

Steg svampe møre og gyldne på en pande med olivenolie, og krydr med hvidløg, salt, peber, balsamico, revet citronskal, hakket persille og basilikumblade.

Se, hvad vi ellers skriver om: Nytårsmenu, Sunde salater, Italiensk mad, Krydderurter og Tilbehør