chicken wings opskrift
SPONSORERET indhold

Sticky chicken wings med chili

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Trine Hahnemann Foto: Lars Ranek
17. nov. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

24 kyllingevinger

Marinade:
1 finthakket rød chili uden kerner
2 fed finthakket hvidløg
2 spsk brun farin
2 spsk olie

Til servering:
3 lime i både
flage salt, f.eks. Maldon sea salt.

Sådan gør du

Bland ingredienserne til marinaden sammen, rør indtil sukkeret er opløst. Læg kyllingevingerne i et ildfast fad, hæld marinaden over, og stil det i kø-leskab helst natten over eller i hvert fald i mindst 2 timer.
Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 25 minutter. Læg derefter kyllingevingerne på et fad med limebåde og små bunker af salt.