Støb dit eget påskeæg
SPONSORERET indhold

Støb dit eget påskeæg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Med en silikoneform er det ikke svært at støbe sit eget påskeæg.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
29. mar. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
2 stk.

Ingredienser

1 silikoneform til påskeæg (f.eks. fra www.kagebutikken.dk)
200 g mørk chokolade eller
brug chokoladeknapper
25 g smeltet chokolade til at sætte æggene sammen med
Pynt:
Bånd og fjer
Evt. glansbilleder og cellofan

  1. Smelt 2/3 af den mørke chokolade i mikroovn eller over vandbad. Hak resten af chokoladen, og rør den i det smeltede. Når det hele er smeltet, er chokoladen klar.
  2. Smør den i ½ cm’s tykt lag i formens 4 huller, sørg for at chokoladen lægger sig jævnt langs kanten og helt op til toppen (se foto). Der er 5 halve æg i formen, og du kan vælge at fylde det sidste hul, så har du en æggeskal i reserve, hvis en af de andre knækker. Gør du det, skal du bruge 50 g chokolade ekstra.
  3. Lad chokoladen stivne. Tag forsigtigt de halve æg ud. Sæt de 2 æggehalvdele sammen til et helt æg ved hjælp af lidt smeltet chokolade.
  4. Pynt æggene med f.eks. et glansbillede sat på med lidt smeltet chokolade, bånd og fjer.