Stor durumbolle
SPONSORERET indhold

Stor durumbolle

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Godt brunchbrød, der bages som en stor, flad bolle, og som passer både til ost, skinke, pølse og marmelade. Den flade form nedsætter både bage- og afkølingstid, så brødet er hurtigt at servere friskbagt.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
18. feb. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
2 stk.

Ingredienser

Fordej:
3 dl vand
12 g gær (¼ pakke)
3 spsk. olivenolie
1 ½ tsk. salt
250 g durummel

Næste morgen:
ca. 250 g pizzamel
durummel til formning

  1. Fordejen røres sammen aftenen før, sådan at den står 6-10 timer, inden den gøres færdig.
  2. Næste morgen tilsættes pizzamel gradvist, og dejen æltes færdig. Dejen drysses med rigeligt durummel og vendes ud på bordet, hvor den deles i to, formes til kugler og klappes ud i ca. 2 cm tykkelse, der lægges til hævning, mens ovnen varmer op til 175 gr.
  3. Brødene bages ca. 25 min.

Anbefalet til dig