SPONSORERET indhold
Stor durumbolle
Godt brunchbrød, der bages som en stor, flad bolle, og som passer både til ost, skinke, pølse og marmelade. Den flade form nedsætter både bage- og afkølingstid, så brødet er hurtigt at servere friskbagt.
2 stk.
Ingredienser
Fordej:
3 dl vand
12 g gær (¼ pakke)
3 spsk. olivenolie
1 ½ tsk. salt
250 g durummel
Næste morgen:
ca. 250 g pizzamel
durummel til formning
- Fordejen røres sammen aftenen før, sådan at den står 6-10 timer, inden den gøres færdig.
- Næste morgen tilsættes pizzamel gradvist, og dejen æltes færdig. Dejen drysses med rigeligt durummel og vendes ud på bordet, hvor den deles i to, formes til kugler og klappes ud i ca. 2 cm tykkelse, der lægges til hævning, mens ovnen varmer op til 175 gr.
- Brødene bages ca. 25 min.