Fyldte auberginer
Vil du gerne kunne spise dig mæt og samtidig smide et par kilo? Så prøv denne skønne ret fra kogebogen "Stop yoyovægten".
Ingredienser
Sunde fyldte auberginer
1 aubergine
2 tomater
½ broccoli
1 stor gulerod
1 lille rødløg
3 fed hvidløg
100 g gedefeta
persille
salt og peber
Sådan gør du:
Skær tomaterne over og fjern kernerne. Bræk broccolihovedet i mindre stykker. Skræl guleroden og skær den i store stykker. Pil løget og skær det i både. Pil hvidløgene. Kom alle ingredienser på nær persille i en foodprocessor og blend til en fin masse. Smag til med frisk persille, salt og peber.
Halver auberginen og skrab kernerne ud. Læg fyldet i auberginen og bag den i ovnen ved 185 grader varmluft i 30 minutter.
Tip
Du kan bruge almindelig feta eller Philidelphia smøreost i stedet for gedefeta i dine auberginer.