SPONSORERET indhold
Supersund frokost af rodfrugter
Raw-kost
4
Ingredienser
Ca. 500 g blandede
gule- og bolchebeder, gulerødder, pastinakker og selleri
en håndfuld snittet savoykål
1 snittet rødløg
100 g tørret frugt som gojibær, rosiner og tranebær
50 g salte græskarkerner
50 g hasselnøddekerner
Miso-dressing:
3 spsk sweet white miso
saft af 1 lime
1 spsk fintreven ingefær
1 fed knust hvidløg
2 spsk sesamolie
1 tsk blomsterhonning
salt, peber
lidt sød paprika
300 g fuldkornsbrød
Sådan gør du:
du: Snit og skær grønsagerne i skiver, stave og strimler og bland dem med kål, løg, tørret frugt og kerner. Rør dressingen sammen og smag den til, før den vendes med salaten eller serveres til sammen med groft brød.
Energi pr. person: 460 kcal, fedt 20%, protein 12%, kulhydrat 68%