Suppe opskrift med udonudler og tofu
Foto: Line Thit Klein Suppe med udonnudler og tofu

Suppe opskrift med udonudler og tofu

Suppe med udonnudler og tofu

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 4 Person(er)

1 l hønsesuppe eller grøntsagssuppe (du kan også bruge bouillon)
3 spsk soja
2 spsk sesamolie
200 g færdigkogte tykke udon nudler*
1 bdt forårsløg
1 rød chili
1 stykke frisk ingefær på størrelse en tændstikæske
200 g fast tofu*
1 pakke bønnespirer
150 g enoki-svampe*

Sådan laver du suppen

1. Varm suppen op, og kom soja og sesamolie i. Varm nudlerne op i suppen.

2. Snit forårsløg og chili og skær ingefær i papirtynde skiver. Skær tofuen i tern, og fordel det i portionsskåle sammen med bønnespirer, tofu og forårsløg. Hæld suppe og nudler over, og kom et par skiver ingefær i hver skål. Drys med chili.


Du kan godt bruge bouillon i stedet for hønsesuppe eller grøntsagssuppe.

*Enokisvampe er små tynde svampe, der kan købes i velassorterede supermarkeder.

*Tofu er en fast masse lavet af sojabønner, som er meget let og mild i smagen. Kan købes i de fleste su-permarkeder, asiatiske købmænd og helskostbutikker.

*Udonnudler kan købes færdigkogte i små portionspakker hos en asiatisk købmand. Du kan også erstatte det med 100 g tørre udonnudler, du selv koger, eller med en anden slags pasta.

 

 
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

TIP

Du kan godt bruge bouillon i stedet for hønsesuppe eller grøntsagssuppe.

*Enokisvampe er små tynde svampe, der kan købes i velassorterede supermarkeder.

*Tofu er en fast masse lavet af sojabønner, som er meget let og mild i smagen. Kan købes i de fleste su-permarkeder, asiatiske købmænd og helskostbutikker.

*Udonnudler kan købes færdigkogte i små portionspakker hos en asiatisk købmand. Du kan også erstatte det med 100 g tørre udonnudler, du selv koger, eller med en anden slags pasta.

Se, hvad vi ellers skriver om: Suppe, Japansk mad, Tofu, Hovedret og Forret