Svampe med rejefyld
SPONSORERET indhold

Svampe med rejefyld

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 248 kcal<br> Protein 17 g 28 %<br> Kulhydrat 15 g 27 %<br> Fedt 13 g 45 %<br> Kostfibre 3 g<br>

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
10. okt. 2014 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Ingredienser:
100 g portobello-svampe
25 g blegselleri
1 tsk. olie til stegning
1 tsk. purløg
1 tsk. frisk ingefær
½ tsk. rød chilipeber
25 g friskost
50 g rejer
5 g mandelflager
lidt blandede salatblade
30 g groft brød

  1. Fjern stilkene fra svampene, og skær stilkene i små tern.
  2. Skær blegselleri i små skiver.
  3. Svits stilkene og blegsellerien hurtigt i fedtstoffet på en varm pande.
  4. Klip purløget, riv ingefæren, hak chilipeberen fint, og rør det sammen med friskost og de svitsede grønsager i en skål.
  5. Tryk rejerne fri for væde, og vend dem i ostecremen.
  6. Fyld rejecremen i svampehovederne, og drys mandelflager over.
  7. Grill de fyldte champignoner i et par minutter i ovnen, til de syder og er brune.
  8. Server de fyldte svampe på salatblade med groft brød.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »