Ingredienser
Ingredienser:
100 g portobello-svampe
25 g blegselleri
1 tsk. olie til stegning
1 tsk. purløg
1 tsk. frisk ingefær
½ tsk. rød chilipeber
25 g friskost
50 g rejer
5 g mandelflager
lidt blandede salatblade
30 g groft brød
- Fjern stilkene fra svampene, og skær stilkene i små tern.
- Skær blegselleri i små skiver.
- Svits stilkene og blegsellerien hurtigt i fedtstoffet på en varm pande.
- Klip purløget, riv ingefæren, hak chilipeberen fint, og rør det sammen med friskost og de svitsede grønsager i en skål.
- Tryk rejerne fri for væde, og vend dem i ostecremen.
- Fyld rejecremen i svampehovederne, og drys mandelflager over.
- Grill de fyldte champignoner i et par minutter i ovnen, til de syder og er brune.
- Server de fyldte svampe på
salatblade med groft brød.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »