Opskrift på svamperisotto
SPONSORERET indhold

Svamperisotto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sådan laver du risotto med svampe - cremet, lækkert og helt autentisk.

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
Svamperisotto til 4 personer | Total: 35 min

Ingredienser

2 skalotteløg
2 spsk olivenolie
4 dl risottoris
1 l hønsebouillon
500 g svampe, gerne forskellige
salt, peber
200 g friskost naturel 6%
100 g friskrevet parmesan
persille
200 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    674 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    55 %

Sådan laver du risotto med svampe

Hak løgene og sautér dem i halvdelen af olien, uden at de tager farve. Hæld risene ved og sautér yderligere 1 minut.



Tilsæt bouillon lidt ad gangen og lad risottoen koge ca. 20 minutter for svag varme og under omrøring, til risene er al dente.

 

Skær de største svampe i lidt mindre stykker og steg dem møre i resten af olien. Krydr med salt og peber. Rør friskosten og halvdelen af parmesanosten i risottoen.

 

Vend svampene i og smag til med salt og peber. Servér straks – drysset med resten af osten og hakket persille sammen med brød.