Svamperisotto
Sådan laver du risotto med svampe - cremet, lækkert og helt autentisk.
Ingredienser
2 skalotteløg
2 spsk olivenolie
4 dl risottoris
1 l hønsebouillon
500 g svampe, gerne forskellige
salt, peber
200 g friskost naturel 6%
100 g friskrevet parmesan
persille
200 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:674 Kcal
-
Fedt:26 %
-
Protein:19 %
-
Kulhydrat:55 %
Sådan laver du risotto med svampe
Hak løgene og sautér dem i halvdelen af olien, uden at de tager farve. Hæld risene ved og sautér yderligere 1 minut.
Tilsæt bouillon lidt ad gangen og lad risottoen koge ca. 20 minutter for svag varme og under omrøring, til risene er al dente.
Skær de største svampe i lidt mindre stykker og steg dem møre i resten af olien. Krydr med salt og peber. Rør friskosten og halvdelen af parmesanosten i risottoen.
Vend svampene i og smag til med salt og peber. Servér straks – drysset med resten af osten og hakket persille sammen med brød.