Opskrift på svampecreme serveret i julesalat
SPONSORERET indhold

Svampecreme serveret i julesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Betina Repstock Foto: Line Thit Klein
15. okt. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

100 g champignon
1 skalotteløg
50 g bøgehatte
1 spsk olivenolie
1 spsk frisk flødeost feks. Kirk, buko eller Philadelphia
2 dråber trøffelolie (hvid, da den smager af mere)
2 skiver durumbrød
1 spsk olivenolie
1 kvist rosmarin
2 julesalathoveder.

Sådan gør du

Snit roden af champignonerne skyl og hak dem fint.
Pil og hak skalotteløget. 

Varm olien på en pande og rist løget og champignonerne. Sluk for varmen og rør flødeosten i sammen med trøffelolie. Smag til med salt og peber.

Bræk brødet i små stykker og rist det på en pande sammen med rosmarinen.
Rist bøgehattene på en pande.

Skær roden af julesalaten og pil bladene af et af gangen. Det er det største du skal bruge. Brug 12 i alt.
Fyld hvert blad med svampecreme, lidt bøgehatte og de ristede brødcroutoner.

Servér til et glas champagne.