Opskrift på svampesalat med bokchoy
SPONSORERET indhold

Svampesalat med bokchoy, sort sesam og østerssauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Carsten Kyster Foto: Line Thit Klein
30. sep. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

500 g blandede svampe (østerhatte, shitake, bøgehatte og champignon)
1-2 spsk majsolie
2 fed hvidløg, fintsnittet
2 spsk soja
2 spsk østerssauce
2 bok choy* (kinesisk salat, kan udelades)
1 icebergsalat
2 tsk ristet hvidløg*
4 stængler kinesisk purløg*/8 purløg
2 tsk sort sesam
50 g enoki-svampe

Sådan laver du salaten

1. Skær svampene i mindre stykker, og steg dem af på en varm pande i olie sammen med

hvidløg. Tilsæt soja og østerssauce og vend det godt sammen med fint snittet bok choy. Hold det herefter lunt.

2. Knæk icebergsalaten forsigtigt fra hinanden, således du har fire salat skåle. Fordel svampene deri.

3. Anret salatskålene på et fad, og drys med ristet hvidløg, kinesisk purløg, sesam og enoki-svampe. Server med ekstra østerssauce.

*Kan købes hos asiatiske købmænd.