Svampesuppe med ingefær
SPONSORERET indhold

Svampesuppe med ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug årstidens svampe til denne herlige suppe. Her har vi brugt karljohan, granmælkehat, violet hekseringshat og kantarel.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
15. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

400 g faste svampe (renset vægt)
½ tsk. karry
lidt olie
1½ l god kyllingesuppe
4 skiver ingefær
5 cm grøn skal af lime
1 hel chili
8 cherrytomater
4 forårsløg
300 g kogt kyllingekød i strimler

  1. Skær de rensede svampe i passende stykker, og svits dem med karry i lidt olie. Tilsæt suppe, ingefær, limeskal og en hel skyllet chili. Kog ca. 5 min.
  2. Tilsæt skyllede halve tomater og skyllet og snittet forårsløg samt kyllingekød, og kog endnu 2 min. Fjern ingefærskiverne, smag til og server.