Opskrift på svinekotelet med salvie og sommercoleslaw
SPONSORERET indhold

Svinekotelet med salvie og sommercoleslaw

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
23. jul. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

4 svinekoteletter med fritskrabet ben
3 tsk olivenolie
salt
friskkværnet peber
lidt blade af frisk salvie.
Sommercoleslaw:
½ fintsnittet spidskål
2 grofthøvlede gulerødder
10-12 hakkede radiser
1 udkernet, finthakket æble
½ dl fintskåret kørvel, purløg.
Creme:
125 g rygeost, 5%
1 spsk fedtfattig mayo
spidskommen
evt. lidt mælk
Tilbehør:
300 g durum- eller ciabattabrød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    440 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    36 %
  • Kulhydrat:
    44 %

Sådan gør du

Gnid kødet med olivenolie, salt, peber og salvie.
Bland kål, gulerødder, radiser, æble og kryddergrønt i en skål. Rør cremen sammen og smag den god til med salt, peber samt spidskommen og en anelse mælk til den ønskede konsistens. Vend kålblandingen omhyggeligt med cremen og servér den til koteletterne, der steges eller grilles 6-7 min. på hver side.