Opskrift på svinekotelet med teriyaki-svampe
SPONSORERET indhold

Svinekotelet med teriyaki-svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

600 g små kartofler
100 g yoghurt 0,1%
¼ dl eddike
¼ dl sukker
salt, peber
1 agurk
400 g groftsnittet spidskål
1 lille pose baby spinat
300 g svampe
1 spsk olie
1/2 dl teriyaki sauce
5 svinekoteletter
1 spsk smør.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    437 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    37 %
  • Kulhydrat:
    42 %

Sådan gør du

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 15 minutter.

Rør yoghurt, eddike og sukker sammen og smag til med salt og peber. Halvér agurken på langs og skær den i skiver. Vend agurk, spidskål og spinaten i dressingen og lad det trække indtil servering.

Rens svampene, skær dem evt. i lidt mindre stykker og steg dem i olie 2-3 minutter, tilsæt teriyaki og kog ind.

Brun koteletterne 1 minut på hver side og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side ved middel varme. Krydr med salt og peber.

Server koteletterne med svampe, salat og kartofler vendt i smør.