Svinekotelet med teriyaki-svampe
Ingredienser
600 g små kartofler
100 g yoghurt 0,1%
¼ dl eddike
¼ dl sukker
salt, peber
1 agurk
400 g groftsnittet spidskål
1 lille pose baby spinat
300 g svampe
1 spsk olie
1/2 dl teriyaki sauce
5 svinekoteletter
1 spsk smør.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:437 Kcal
-
Fedt:21 %
-
Protein:37 %
-
Kulhydrat:42 %
Sådan gør du
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 15 minutter.
Rør yoghurt, eddike og sukker sammen og smag til med salt og peber. Halvér agurken på langs og skær den i skiver. Vend agurk, spidskål og spinaten i dressingen og lad det trække indtil servering.
Rens svampene, skær dem evt. i lidt mindre stykker og steg dem i olie 2-3 minutter, tilsæt teriyaki og kog ind.
Brun koteletterne 1 minut på hver side og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side ved middel varme. Krydr med salt og peber.
Server koteletterne med svampe, salat og kartofler vendt i smør.