Salat
SPONSORERET indhold

Sweet & Sour Salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sund og mættende salat med bønnespirer, cashewnødder og radiser - og masser af smag.

Af: Vibeke Amdisen Foto: Bjarke MacCarthy
01. jan. 2014 | Opskrift | Fit living

Ingredienser

6 dl rødkål
3 gulerødder
2 røde peberfrugter
1 fennikel
1 broccolihoved
2 appelsiner
4 stængler bladselleri
6 radiser
3-4 håndfulde bønnespirer
3/4 dl cashewnødder
(grofthakkede)

Dressing:
1 dl olivenolie
1 dl æblecidereddike
4 1/2 spsk agavesirup
1/4 dl tamari (sojasauce)
1 tsk frisk ingefær
3/4 tsk timian
1/2 fed hvidløg
1 knivspids cayennepeber

Sådan gør du:

Snit rødkål, gulerødder, rød peber og fennikel fint og i aflange stykker.

Skær stilken af broccolihovedet, tag de små buketter fra hinanden og skær dem over, så buketterne bliver endnu mindre.

Skær appelsinen i små tern.

Del bladselleristænglerne på langs og skær dem derefter ud på tværs i små stykker.

Skær radiserne i tynde skiver.

Kom det hele i en skål sammen med bønnespirerne og de grofthakkede cashewnødder.

Dressing:

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend godt.

Hæld dressingen over salaten og bland det hele godt sammen.