Syltede appelsiner med kanel
SPONSORERET indhold

Syltede appelsiner med kanel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug disse appelsinskiver som pynt på lagkager eller desserter. Kan også hakkes og kommes i konfekt.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
16. dec. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(1 glas)

Ingredienser

4 usprøjtede appelsiner
5 dl sukker
4 dl vand
saften af 1 citron
1 stang kanel

  1. Skær appelsinerne i ½ cm tykke skiver. Fjern eventuelle kerner. Kog dem møre i vand, der lige dækker, i ca. 40 min. Afdryp dem i en sigte.
  2. Kog sukker, vand og citronsaft sammen ca. 5 min. Kom appelsinskiverne heri sammen med kanelstangen, og kog det sammen ca. 5 min.
  3. Hæld det i et rent og skoldet glas. Fjern kanelstangen, hvis du kun vil have en svag kanelsmag, ellers lader du den bare blive i. Opbevar glasset i køleskab. Lad appelsinskiverne trække nogle dage, inden de anvendes.