Syltede græskar med skalotteløg og ahornsirup
SPONSORERET indhold

Syltede græskar med skalotteløg og ahornsirup

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

27. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
1 glas

Ingredienser

Forlage:
l kogt koldt vand
2 tsk. salt
1 dl eddike
200 g græskarkød skåret i stænger
250 g små skalotteløg


Syltelage:
2 dl hvidvinseddike
1 tsk. havsalt
1 dl ahornsirup
50 g sukker
2 spsk. friskrevet peberrod

  1. Bland forlagen, og læg græskarstængerne heri, lad dem stå tildækket køligt et døgn. Hæld forlagen fra og kasser den.
  2. Pil løgene.
  3. Kog eddike, salt, sirup og sukker sammen, til sukkeret er opløst. Kom peberrod, græskar og løg i lagen, og kog det hele sammen 8 min. Kom løg og lage i et rent og skoldet glas. Luk glasset til. Opbevares mørkt og køligt.