Syltede grønne bønner med rødløg
SPONSORERET indhold

Syltede grønne bønner med rødløg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smager godt til rullepølsen.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
17. okt. 2012 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

250 g grønne bønner, nippede
250 g rødløg i både
Kogelage:
½ l vand
1½ tsk. salt


Syltelage:
8 dl lagereddike eller hvidvinseddike
500 g sukker
4 laurbærblade

  1. Nip bønnerne. Pil løgene, og skær dem i både. Kog bønner og løg ca. 5 min. i kogelagen, og dryp dem af.
  2. Kom grønsagerne i rene og skoldede glas.
  3. Kog syltelagen sammen.
  4. Hæld den varme lage over grønsagerne, og luk glassene til.
  5. Opbevares i køleskabet.