Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Syltede grønne bønner med rødløg
Foto: Mikkel Adsbøl

Syltede grønne bønner med rødløg - opskrift fra Hendes Verden

Syltede grønne bønner med rødløg

Smager godt til rullepølsen.

Print

250 g grønne bønner, nippede
250 g rødløg i både
Kogelage:
½ l vand
1½ tsk. salt


Syltelage:
8 dl lagereddike eller hvidvinseddike
500 g sukker
4 laurbærblade

  1. Nip bønnerne. Pil løgene, og skær dem i både. Kog bønner og løg ca. 5 min. i kogelagen, og dryp dem af.
  2. Kom grønsagerne i rene og skoldede glas.
  3. Kog syltelagen sammen.
  4. Hæld den varme lage over grønsagerne, og luk glassene til.
  5. Opbevares i køleskabet.
Se, hvad vi ellers skriver om: Syltning og Bønner