Syltetøjskager
SPONSORERET indhold

Syltetøjskager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grunddejen rækker til både finskbrød, konfettikager og syltetøjskager. Ønsker du derfor blot at lave syltetøjskager kan du bare nøjes med 1/3 del af dejen. Så bliver der ca 30 stk.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
08. dec. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Grunddej
300 g mel (5 dl)
200 g smør
100 g sukker (1½ dl)
1 æg (str. mellem)
Fyld
ca. 1 dl hindbær- eller jordbærsyltetøj

  1. Findél smørret i melet. Bland sukker i og tilsæt ægget.
  2. Saml dejen.
  3. Lad dejen hvile koldt en halv times tid, så er den nemmere at forme og udrulle.
  4. Rul dejen til hasselnøddestore kugler.
  5. Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Tryk en lille fordybnng i midten og kom en lille klat syltetøj i.
  7. Bag kagerne ved 185 grader i ca. 8 min.