Opskrift på taboulehsalat med sort quinoa
SPONSORERET indhold

Taboulehsalat med sort quinoa

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
20. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

200 g sort quinoa
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
salt, peber
1 bundt forårsløg
1 agurk
50 g soltørrede tranebær
50 g abrikos i tern
1 bæger salattern
koriander
persille
1/2 dl ristede pinjekerner
200 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    553 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    54 %

Sådan gør du

Skyl quinoagrynene grundigt og kog dem i letsaltet vand ca. 15 min.
Hæld vandet fra, skyl godt i koldt vand og lad det dryppe godt af.
Vend grynene i en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.
Bland med snittede forårsløg, agurk i halve skiver, tranebær, abrikos og salattern.
Drys godt med hakket koriander, persille og pinjekerner.
Bland og server med brød.