SPONSORERET indhold
Taboulehsalat med sort quinoa
4 |
Total: 30 min
Ingredienser
200 g sort quinoa
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
salt, peber
1 bundt forårsløg
1 agurk
50 g soltørrede tranebær
50 g abrikos i tern
1 bæger salattern
koriander
persille
1/2 dl ristede pinjekerner
200 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:553 Kcal
-
Fedt:30 %
-
Protein:16 %
-
Kulhydrat:54 %
Sådan gør du
Skyl quinoagrynene grundigt og kog dem i letsaltet vand ca. 15 min.
Hæld vandet fra, skyl godt i koldt vand og lad det dryppe godt af.
Vend grynene i en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.
Bland med snittede forårsløg, agurk i halve skiver, tranebær, abrikos og salattern.
Drys godt med hakket koriander, persille og pinjekerner.
Bland og server med brød.