Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på taboulehsalat med sort quinoa
Foto: Andreas Wiking Taboulehsalat med sort quinoa

Opskrift på taboulehsalat med sort quinoa

Taboulehsalat med sort quinoa

clock 30 minutter
printer Print
plate 4

200 g sort quinoa
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
salt, peber
1 bundt forårsløg
1 agurk
50 g soltørrede tranebær
50 g abrikos i tern
1 bæger salattern
koriander
persille
1/2 dl ristede pinjekerner
200 g groft brød.

Energi pr. person:
553 Kcal
Fedt:
30 %
Protein:
16 %
Kulhydrant:
54 %

Sådan gør du

Skyl quinoagrynene grundigt og kog dem i letsaltet vand ca. 15 min.
Hæld vandet fra, skyl godt i koldt vand og lad det dryppe godt af.
Vend grynene i en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.
Bland med snittede forårsløg, agurk i halve skiver, tranebær, abrikos og salattern.
Drys godt med hakket koriander, persille og pinjekerner.
Bland og server med brød.


Se, hvad vi ellers skriver om: Quinoa, Vegetarret, Sunde salater, Arabisk mad, Vegetarisk, Frokost og Tilbehør