Tagliatelle med blåmuslinger og friske tomater
SPONSORERET indhold

Tagliatelle med blåmuslinger og friske tomater

Uhmm, intet som blåmuslinger i en skøn blanding med pasta og friske tomater. Prøv den selv.

14. jul. 2017 | Opskrift | BoligLiv


Tagliatelle med blåmuslinger og friske tomater

(4 pers.)

400 g tagliatelle
5 spsk. olie
1 skalotteløg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 kg blåmuslinger, renset
2 dl hvidhvin
½ kg små søde tomater, skåret i halve
salt og peber fra kværn
1 stort bundt basilikum

1. Kog pastaen al dente med salt og 1 spsk. olie.
2. Kom 4 spsk. olie i en stor gryde, og svits løg og hvidløg gyldne. Læg muslingerne ved, og rør rundt. Tilsæt hvidvinen, og lad den koge op.
3. Læg låg på, og giv muslingerne hård varme i fem minutter. Tag låget af, og kasser de muslinger, der ikke har åbnet sig.
4. Kom tomaterne ved, og vend godt rundt. Krydr med salt og peber, og server i dybe tallerkener med en skefuld pasta og masser af frisk basilikum. Sæt gryden på bordet, så man også kan nippe flere muslinger direkte fra gryden.




► SE OGSÅ: Tagliatelle med aubergine og salvie