Tandoorifisk med gulerødder og spinat
SPONSORERET indhold

Tandoorifisk med gulerødder og spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det røde tandoori krydderi sætter smukt og smagfuldt sit præg på den hvide fisk.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
11. okt. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

500-600 g hvid fisk, f.eks. rødfisk, lyssej eller kuller
1½ dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg, finthakket
1 spsk finthakket ingefær
1-1½ tsk mellemstærk chili, finthakket
¼ citron, saft heraf
1 spsk tandoori masala
lidt salt og peber
1-2 gulerødder
1 bundt forårsløg
½ bakke spinat
lidt citronsaft, salt og peber
¼ bundt frisk koriander eller persille

Tilbehør:
kogte ris eller bulgur.

Sådan gør du

Skær fisken i portionsstykker. Rør yoghurt sammen med hvidløg, ingefær, chili, citronsaft, tandoori masala salt, peber. Bland fisken sammen med yoghurtmarinaden − læg i et ovnfast fad, og lad det trække mindst 1 time og gerne længere – drys lidt ekstra tandoori masala på toppen af fisken.

Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Snit forårsløgene fint på skrå. Kom gulerødder og forårsløg omkring fisken i fadet. Bag fisken i ovnen ved 175 grader i 12-14 min.

Bland spinaten med lidt citronsaft, salt og peber. Kom spinaten på et stort fad, kom tandoorifisk og grøntsager på, og drys med frisk koriander eller persille.

SE OGSÅ på Gastro.dk: 7 supper til den kolde tid

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter