Opskrift på tangsalat med ingefær og tamari

Foto: Mikkel Adsbøl Tangsalat med ingefær og tamari

Opskrift på tangsalat med ingefær og tamari

Tangsalat med ingefær og tamari

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

50 g arame-tang
7 cm ingefær, revet
3 spsk tamari
2 spsk vand
saft af ½ citron.
3 spsk solsikkekerner
1 bundt persille.

Sådan gør du

Arame-tangen skal lægges i blød i 5 min i lunkent vand. Tangen tages op og kommes i en gryde sammen med ingefær, tamari og vand. Lad koge op og simre i 15 min. Kom citronsaft, solsikkerkerner og persille på lige inden servering.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Vegetarret, Japansk mad, Ingefær, Vegetarisk, Frokost og Tilbehør

610x200_woordy_knap2.jpeg