Opskrift på tomattærte med porre og pinjekerner
SPONSORERET indhold

Tærte: Tomattærte med porre og pinjekerner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
26. maj. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: en time, 30 min

Ingredienser

125 g smør
250 g fuldkornsmel
1 æg
3 spsk koldt vand
havsalt

Fyld
8 tomater, gerne san marzano
1 porre
2 æg
100 g feta
150 g pinjekerner
2 fed hvidløg
olivenolie
havsalt
½ bundt kruspersille

Sådan laver du tærten

Smuldr det bløde smør med melet. Kom æg og vand i og saml dejen. Stil den koldt i en times tid. Rul den derefter ud og placer den i en tærteform. Læg de skiveskårne tomater og porrer ovenpå tærten. Bland æg med feta og kom pinjekerner, hvidløg, olivenolie, havsalt og persille i. Hæld blandingen over tomaterne og porrerne, og kom tærten i ovnen i ca 35 min. på 180 grader.