Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Tarteletter
Foto: Thomas Hergaard

Tarteletter - opskrift fra Hjemmet

Tarteletter

(8 personer)
Print

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 20 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
25 g smør
2 spsk mel
½ l hønsebouillon
1 æggeblomme
1 dl piskefløde
1 spsk citronsaft
1 spidskål
125 g ærter (optøede)
400 g rejer
dild (fintsnittet)
16 tarteletter
salt og peber

  1. Smelt smør i en gryde og rør melet i. Spæd med bouillon og kog sovsen igennem under omrøring i 10 min.
  2. Pisk æggeblommen sammen med fløde og pisk den varme sovs i. Hæld det tilbage i gryden og varm det igennem under omrøring. Smag til med citronsaft, salt og peber og si sovsen over i en ren gryde.
  3. Rens spidskålen og snit den fint. Vend det i sovsen og varm igennem, til kålen netop er mør.
  4. Vend ærter, rejer og dild i og fordel stuvningen i varme tarteletter.
Se, hvad vi ellers skriver om: Forret