Tarteletter med kammuslinger i fløde-safransauce
SPONSORERET indhold

Tarteletter med kammuslinger i fløde-safransauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Superlækker luksus! Vil du variere over temaet, kan friskhakket estragon og lidt citronsaft erstatte safran i saucen.

19. mar. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
6 personer

Ingredienser

2½ dl piskefløde
25 tråde safran
evt. lidt maizena til jævning
salt og peber
250-300 g kammuslinger
(optøede og drænede)
lidt smør til stegning

  1. Hæld fløden i en gryde sammen med safrantrådene. Kog forsigtigt fløden ind til ca. 2 dl under omrøring. Juster evt. konsistensen med lidt udrørt maizena. Smag til med salt og peber.
  2. Rist kammuslingerne ganske kort i lidt smør på en grillpande, og skær dem i mindre stykker.
  3. Fordel saucen i de varme tarteletter og derefter kammuslingerne.