SPONSORERET indhold
Tarteletter med kylling i asparges
Der er rigeligt fyld i de 2 kyllingeopskrifter. Så du kan enten vælge at servere 1 tartelet med fyld til hver og så give resten af stuvningen til i en skål eller at servere 2 tarteletter til hver.
(6 pers.)
Ingredienser
Fyld:
1 kylling, ca. 1200 g
1 liter vand
1 spsk. salt
6 peberkorn
Desuden:
250 g grønne asparges
25 g smør
2½ spsk. hvedemel
4 dl kyllingesuppe
2 dl piskefløde
1 spsk. æble- eller hvidvinseddike
2 tsk. sukker
salt, peber
6 tarteletter
Pynt:
timian el. persille samt citronskiver
- Kom kyllingen i en gryde sammen med vandet. Kog op, og skum af. Tilsæt salt og peberkorn. Kog kyllingen ca. 1 time. Tag kyllingen op, og køl den af. Pil kødet fra skind og ben. Skær kødet i mindre tern. Si suppen, som kyllingen er kogt i. Kog den gerne ind til halvdelen, så det bliver en god kraftig suppe.
- Bræk den træede del af aspargesene, og skær dem i 2-3 cm’s stykker.
- Smelt smørret i en gryde. Rør hvedemelet i. Tilsæt kogende suppe lidt ad gangen under omrøring. Kom fløden i. Tilsæt æbleeddike og sukker. Kom asparges i. Kog stuvningen sammen ca. 5 min. under omrøring. Kom kødet i. Kog stuvningen kort igennem under omrøring. Smag til med salt og peber.
- Varm tarteletterne i ovnen. Fyld den varme stuvning i. Server straks pyntet med timian og citron.